A Bethesda kórház mindennapi élete – Dr. Velkey György és Sajgó Szabolcs

Átalakul az egészségügyi ellátás országszerte, így a Bethesdában is. Itt is elkülönítettek ágyakat a koronavírusfertőzöttek számára, bár eddig csak egy fertőzöttet ápoltak a kórházban. A szakmai és lelki tapasztalatok gyűlnek, miközben egyre több munkatárs betegszik meg a egészségügyi dolgozók közül. Elszántak, küzdenek a betegekért, de a félelem és a szorongás is megjelenik. Önkéntes fiatalok is segítenek a kórházban, ahol református istentiszteleteket is tartanak.AZ EWTN

EWTN Global Catholic Network, in its 39th year, is the largest religious media network in the world. EWTN’s 11 global TV channels are broadcast in multiple languages 24 hours a day, seven days a week to over 400 million television households in more than 190 countries and territories. EWTN platforms also include radio services transmitted through SIRIUS/XM, iHeart Radio, and over 500 domestic and international AM & FM radio affiliates; a worldwide shortwave radio service; one of the largest Catholic websites in the U.S.; electronic and print news services, including Catholic News Agency, “The National Catholic Register” newspaper, and several global news wire services; as well as EWTN Publishing, its book publishing division.

MÉDIA

Az EWTN tartalmaival mindenhol jelen vagyunk. A legmodernebb technológiát alkalmazzuk annak érdekében, hogy tartalmainkat a lehető legtöbb platformon elérhetővé tegyük, így biztosítva mindenki számára, hogy bármikor és bárhol szabadon választhassa az EWTN Katolikus Világhálózat műsorait.