Ászja Bibi Kanadában – Vágvölgyi Gergely

Végre elhagyhatta Pakisztánt Ászja Bibi a négygyermekes keresztény édesanya. Gyermekei már hónapokkal ezelőtt elhagyták az országot, miután Kanada jelezte, hogy befogadja a súlyos fenyegetettségben élő családot. Most Ászja Bibi is Kanadába utazott. A pakisztáni legfelsőbb bíróság még január 29-én utasította el a felmentő ítélet elleni fellebbezést. Ászja Bibit pedig védett, titkos helyen rejtették el az ítélethozatalig, illetve az ország elhagyásának pillanatáig. Vágvölgyi Gergellyel, az S4C News főszerkesztőjével beszélgettünk Ászja Bibiről a Délelőttben.AZ EWTN

Az EWTN Katolikus Világhálózat, fennállásának 40 éve alatt, a világ legkiterjedtebb vallási média hálózatává nőtte ki magát. Az EWTN egész világra kiterjedő TV csatornái több nyelven, napi 24 órában, a hét minden napján több, mint 400 millió háztartás számára érhető el 190 országban. Az EWTN platformjai rádió szolgáltatásokat is tartalmaznak, melyeket több, mint 500 amerikai és nemzetközi AM és FM társ rádióállomásokon jut el a hallgatókhoz. Továbbá egy világméretű rövidhullámú rádiót, az USA egyik legnagyobb katolikus weboldalát, elektronikus és nyomtatott hírszolgálatokat (ACI Group), beleértve a Katolikus Hírügynökséget (CNA), a Nemzeti Katolikus Regisztert (National Catholic Register), és különféle világméretű vezetékes hírszolgálatokat, valamint az EWTN könyvkiadót. Magyarországon a katolikus televízió, az EWTN Hungary is az EWTN Család tagja.

MÉDIA

Az EWTN tartalmaival mindenhol jelen vagyunk. A legmodernebb technológiát alkalmazzuk annak érdekében, hogy tartalmainkat a lehető legtöbb platformon elérhetővé tegyük, így biztosítva mindenki számára, hogy bármikor és bárhol szabadon választhassa az EWTN Katolikus Világhálózat műsorait.