Filmsorozat a családokról – Sajgó SzabolcsCsaládban maradva címmel készített filmsorozatot a Párbeszéd Háza munkaközössége a Családok Hete alkalmából. “A megtérés, a változás mindig az emberben, az egyénben kezdődik el. Ha nem személyes a megtérés, akkor az nem igaz, nem őszinte, nem maradandó. Amikor az ember kezd megváltozni, kezd megtérni, akkor van esély arra, hogy közvetlen környezete, családja is abba az irányba mozduljon el.” Ezen gondolatok mentén beszélgettünk Sajgó Szabolcs jezsuita atyával, a Párbeszéd Háza vezetőjével a házasságról, a családról, a hűségről.

AZ EWTN

EWTN Global Catholic Network, in its 39th year, is the largest religious media network in the world. EWTN’s 11 global TV channels are broadcast in multiple languages 24 hours a day, seven days a week to over 400 million television households in more than 190 countries and territories. EWTN platforms also include radio services transmitted through SIRIUS/XM, iHeart Radio, and over 500 domestic and international AM & FM radio affiliates; a worldwide shortwave radio service; one of the largest Catholic websites in the U.S.; electronic and print news services, including Catholic News Agency, “The National Catholic Register” newspaper, and several global news wire services; as well as EWTN Publishing, its book publishing division.

MÉDIA

Az EWTN tartalmaival mindenhol jelen vagyunk. A legmodernebb technológiát alkalmazzuk annak érdekében, hogy tartalmainkat a lehető legtöbb platformon elérhetővé tegyük, így biztosítva mindenki számára, hogy bármikor és bárhol szabadon választhassa az EWTN Katolikus Világhálózat műsorait.