Középpontban a családok

A gyermekkor élményei, mozgalmassága kiben ne idézne fel száz és száz örömteli emléket? Március utolsó csütörtökén a Bonum Tv Délelőtt című magazinműsorában a gyerekeké, a családoké volt a főszerep: színes, derűs és meghitt hangulat uralkodott a szerkesztőségben. Babák, kisautók, plüssállatok és egyéb játékok révén valóságos gyerekszobává változott a stúdió. Fekete Dani és húga, Ági beszélgettek a vendégekkel, míg a gyerekek csakhamar önfeledt játékba merültek. Csúcs Zoli és felesége, Kriszti arról beszéltek, milyen előnyei és hátrányai vannak a fővárosból a vidékre való költözésnek, emellett Kriszti húsvéti tojásfestési technikákat is mutatott, míg két bájos kislányukat a stúdióban található játékok kötötték le. Rövid videó révén a saját otthonában ismerhettük meg az Olaj család élő hittel átitatott hétköznapjait. A konyhában anyukák osztották meg egymással tapasztalataikat egy kávé mellett, Szabó Lilla kolléganőm egy hatalmas plüsscápával suhant el mellettem az apróságok nem kis örömére, majd a Palásthy család beszélt a nagycsaládos élet örömeiről. Némáné Ellától megtudhattuk, milyen fontos a dúla szakszerű lelki és érzelmi támogatása a szülésnél, hogy a baba világrajövetele ünnep legyen a kismama és az egész család számára. Sajnos manapság nem a házasság és a család értékességét emelik ki, hanem torz képet állítva a nagycsaládokról, a gyerekvállalásról, félrevezetik a fiatalokat. Az ilyen negatív szemléletet terjesztők bárcsak itt lehettek volna ebben a derűs, napsugaras, gyerekkacajjal teli délelőttön, mely – bevallom – különös melegséggel töltötte el a szívemet és megszilárdította bennem (de azt hiszem, nyugodtan mondhatom kollégáim nevében is) bennünk a családok megszólaltatásának fontosságát.AZ EWTN

EWTN Global Catholic Network, in its 39th year, is the largest religious media network in the world. EWTN’s 11 global TV channels are broadcast in multiple languages 24 hours a day, seven days a week to over 400 million television households in more than 190 countries and territories. EWTN platforms also include radio services transmitted through SIRIUS/XM, iHeart Radio, and over 500 domestic and international AM & FM radio affiliates; a worldwide shortwave radio service; one of the largest Catholic websites in the U.S.; electronic and print news services, including Catholic News Agency, “The National Catholic Register” newspaper, and several global news wire services; as well as EWTN Publishing, its book publishing division.

MÉDIA

Az EWTN tartalmaival mindenhol jelen vagyunk. A legmodernebb technológiát alkalmazzuk annak érdekében, hogy tartalmainkat a lehető legtöbb platformon elérhetővé tegyük, így biztosítva mindenki számára, hogy bármikor és bárhol szabadon választhassa az EWTN Katolikus Világhálózat műsorait.