Megújul a BonumTV.hu!

Tisztelt Nézőink,

Több hónapja dolgozunk azon, hogy Önök zavartalanul megnyithassák a bonumtv.hu oldalt. Sajnos több, nem várt problémába is ütköztünk, de lassan minden hibát sikerül kijavítanunk. Az elmúlt időszakban Önök többször tapasztalhatták, hogy a videók, és az élő adás is elérhetetlen volt, több órára, vagy akár napokig. A mostani váltással, reményeink szerint az oldal minden lassúsága, és a vírusveszély is megszűnik. Kérjük bármilyen további problémát észlelnek az oldalon jelezzék Közönszégszolgálatunk felé a +36 1 780 8085-ös telefonszámon! Előre is köszönjük!

BonumTV csapataAZ EWTN

EWTN Global Catholic Network, in its 39th year, is the largest religious media network in the world. EWTN’s 11 global TV channels are broadcast in multiple languages 24 hours a day, seven days a week to over 400 million television households in more than 190 countries and territories. EWTN platforms also include radio services transmitted through SIRIUS/XM, iHeart Radio, and over 500 domestic and international AM & FM radio affiliates; a worldwide shortwave radio service; one of the largest Catholic websites in the U.S.; electronic and print news services, including Catholic News Agency, “The National Catholic Register” newspaper, and several global news wire services; as well as EWTN Publishing, its book publishing division.

MÉDIA

Az EWTN tartalmaival mindenhol jelen vagyunk. A legmodernebb technológiát alkalmazzuk annak érdekében, hogy tartalmainkat a lehető legtöbb platformon elérhetővé tegyük, így biztosítva mindenki számára, hogy bármikor és bárhol szabadon választhassa az EWTN Katolikus Világhálózat műsorait.