Robert De Niro berágott az újságíróra

„Én ezt nem csinálom, kedvesem!” – fakadt ki Robert De Niro, majd feldúltan elviharzott egy interjú helyszínéről, írja a Hollywood Reporter. Az idén 72 éves színészt egy brit újságírónő, a Radio Timesnak dolgozó Emma Brockes akasztotta ki.

De Niro korábban még nem mutatta meg a dühösebbik oldalát a nyilvánosság előtt, de ezúttal állítólag eleve nem túl jó hangulatban érkezett a beszélgetésre, majd egy ponton leállította a felvételt az újságírónő állítólagos rosszindulatú kérdése miatt.

Brockes A kezdő című filmje kapcsán beszélgetett De Niróval, akitől azt is megkérdezte, hogy ennyi a pályán töltött év után, hogy nem válik számára rutinszerűvé a színészkedés. A Taxisofőr legendás színészénél ekkor szakadt el a cérna, és kifakadt, hogy szerinte ez a kérdés negatív következtetéseken alapul, aminek a kérdező talán nincs is tudatában.

Brockes szerint De Niro hirtelen felpattant a székéből, idegesen lépkedett kicsit, és közölte, hogy nem hajlandó tovább folytatni a beszélgetést. Az újságírónő arról is beszámolt, hogy a film kerekasztal-beszélgetésén Anne Hathaway elsírta magát, miközben arról beszélt, milyen volt De Niróval dolgozni.