Székelyföldön a Szentatya – Bátor Botond OSPPE

Március 25-én délután két órakor tette közzé a szentszéki sajtóközpont a Szentatya romániai látogatásának hivatalos programját. Ebben az áll, hogy június elsején szentmisét mutat be Csíksomlyón a pápa, amit a BonumTV is élőben közvetít majd. Azonban a katolikus televízió nemcsak erről a látogatásról számol be, hanem a székelyföldi életről is. Esténként a szentmise közvetítést pedig majd Hargitafürdőről láthatják a nézők. Erről illetve a pápalátogatásról Bátor Botond, hargitafürdői pálos szerzetest kérdeztük a Délelőttben.AZ EWTN

Az EWTN Katolikus Világhálózat, fennállásának 40 éve alatt, a világ legkiterjedtebb vallási média hálózatává nőtte ki magát. Az EWTN egész világra kiterjedő TV csatornái több nyelven, napi 24 órában, a hét minden napján több, mint 400 millió háztartás számára érhető el 190 országban. Az EWTN platformjai rádió szolgáltatásokat is tartalmaznak, melyeket több, mint 500 amerikai és nemzetközi AM és FM társ rádióállomásokon jut el a hallgatókhoz. Továbbá egy világméretű rövidhullámú rádiót, az USA egyik legnagyobb katolikus weboldalát, elektronikus és nyomtatott hírszolgálatokat (ACI Group), beleértve a Katolikus Hírügynökséget (CNA), a Nemzeti Katolikus Regisztert (National Catholic Register), és különféle világméretű vezetékes hírszolgálatokat, valamint az EWTN könyvkiadót. Magyarországon a katolikus televízió, az EWTN Hungary is az EWTN Család tagja.

MÉDIA

Az EWTN tartalmaival mindenhol jelen vagyunk. A legmodernebb technológiát alkalmazzuk annak érdekében, hogy tartalmainkat a lehető legtöbb platformon elérhetővé tegyük, így biztosítva mindenki számára, hogy bármikor és bárhol szabadon választhassa az EWTN Katolikus Világhálózat műsorait.