Vedd le álarcodat és nézz Jézusra, mert Ő rád néz, és Téged hív!

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 116 [name] => Blog [slug] => blog [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 116 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 3 [filter] => raw [term_order] => 45 [cat_ID] => 116 [category_count] => 3 [category_description] => [cat_name] => Blog [category_nicename] => blog [category_parent] => 0 ) )

Csodálatos az emberi arc. Belső, lelki világunk tükrének nevezik, mert ami láthatatlan bennünk, az láthatóvá lesz, ha más arcára, szemébe tekintünk. Így tesz tanúságot arcunk a szomorúságunkról vagy boldogságunkról. Olykor a gyűlöletet, a haragot, máskor a gyöngédséget, a szeretet simogató fényeit mutatja, vagy büszkén sugározza fiatalságunkat, de elárulja összetört életünket, öregségünket is. Olyan arcra van szükségünk, amit nem kell szégyellenünk se Isten, se ember előtt. Ezért szólított meg minket Jézus.

Vedd le álarcodat és nézz Jézusra, mert Ő rád néz, és Téged hív! Nagyböjtben Jézus a tükör. Benne megláthatjuk igazi énünket, álarc nélkül, leplezetlenül.

Nagy gyorsasággal, hamarosan eltelik a nagyböjti idő. Húsvét kapujához érkezünk, és Jézus eljön hozzánk. Ha ma nem is akarunk vele találkozni, de lassan elfogy az időnk, és meg kell állnunk előtte. Fel fog ismerni minket arcunkról, gesztusainkról, cselekedeteinkről? Itt az idő. Angelica anya útmutatását követve a katolikus televíziónak, a BONUM műsorainak elsődleges célja, hogy a magyarok is fel tudjanak készülni a Jézussal való találkozásra. Nagyböjtben kiemelt élő szentmise közvetítésekkel, tanításokkal és imaalkalmakkal várjuk Önöket. Találkozzunk a képernyők előtt, vagy akár itt a budapesti Médiamissziós Napok alkalmával, szerdánként 16 órától a Médiamissziós Központban.